Skip to content

Nieuwe raamfolie: EnerSaver 90MX

Tegenwoordig gaat het innoveren van bedrijven m.b.t. zijn of haar producten en diensten in een steeds hoger tempo. Ook bij Reflect Glasfilm staan we niet stil. Iedere dag zijn wij met onze specialisten opzoek naar nieuwe mogelijkheden om onze producten en diensten te optimaliseren. Dit heeft geresulteerd tot een nieuwe generatie isolerende raamfolie, genaamd “EnerSaver 90MX”.

40% betere isolatie met EnerSaver 90MX

Deze geheel neutrale folie is zo ontwikkeld dat een ruit 40% beter geïsoleerd wordt, afhankelijk van het type ruit. Daarnaast heeft de nieuwe isolatiefolie de unieke eigenschap om ook 93% van de geproduceerde warmte terug naar binnen te reflecteren. In vergelijking met de oudere variant heeft de nieuwe folie een betere toplaag en is hierdoor oleofobisch en hydrofobisch. Dit betekent dat de nieuwe folie vuil- en waterafstotend is. Hierdoor is de folie onderhoudsvrij met een verbeterende levensduur van 12 jaar. Door het blijven innoveren proberen wij onze nu al COneutrale folie te blijven verbeteren om het zo efficiënt en effectief mogelijk te maken voor alle partijen.

Meer informatie over EnerSaver 90MX


Wij leveren al voor meer dan 25 jaar raamfolies en helpen u graag met onze ervaring en expertise verder. Onze raamfolie specialist Rocher Kruissen staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven bij het maken van de juiste keuze op het gebied van raamfolie. Neem vrijblijvend contact op met Rocher. 

Reflect Glasfilm | Contact met Rocher

Terug naar overzicht
Geplaatst op: 22 mei 2022
© 2024 -
    Website en marketing