Skip to content
isolerende raamfolie

5 voordelen van isolerende raamfolie

Heeft u last van tocht in uw bedrijfspand of woonhuis? Dan is isolerende raamfolie misschien wel de perfecte oplossing voor u. Isolerende raamfolie zorgt ervoor dat u preventief de warmte controleert in uw ruimte, door warmte buiten te houden en binnen koelere lucht te behouden. Daarnaast bespaart u veel op de hoge energiekosten door het gebruik van isolerende raamfolie. Traditionele zonwering, zoals lamellen, rolluiken of uitvalschermen bieden geen preventieve werking tegen de hitte. Ook heeft u veel meer omkijken naar traditionele zonwering dan bij isolerende raamfolie. Benieuwd naar meer voordelen over isolerende raamfolie? Wij hebben voor u een aantal voordelen op een rijtje gezet.

1. Het hele jaar door profijt van isolerende raamfolie

Tijdens de koude wintermaanden wilt u de warmte graag binnenshuis houden. Onze isolerende raamfolie houdt de warmte binnen en de kou buiten. In de zomer heeft de raamfolie een warmtewerend effect, en in de winter heeft het een effect waar de warmte vastgehouden wordt. Hierdoor kunt u écht spreken van een preventieve vier seizoenen oplossing.

2. Tot 40% meer isolatie met isolerende raamfolie

Onze isolerende folie reflecteert 92% van de binnenwarmte en zorgt voor 40% meer isolatie. Hierdoor wordt kou en vocht geweerd en wordt er een aangename binnentemperatuur gecreëerd. Zowel in een werksituatie als een thuissituatie biedt deze isolatievorm een perfecte oplossing. Hierdoor kunt u fijner wonen, werken en kosten besparen.

3. Besparing op energiekosten

Isolerende raamfolie heeft een hoog isolerend vermogen, waardoor u niet steeds de verwarming omhoog of omlaag hoeft te zetten. De raamfolie gebruikt geen energie, maar houdt deze binnen waardoor zelfs een energiebesparend effect optreedt. Het resultaat? Het blijft tijdens koude dagen lager warm en uw energierekening is minder hoog.

4. 5 jaar garantie, 15 jaar levensduur

Hoewel wij 5 jaar garantie geven op de folies die wij monteren, is de echte levensduur van raamfolie veel langer. De gemiddelde levensduur van isolerende raamfolie is meer dan 15 jaar. Hierdoor kunt u voor een zeer lange tijd genieten van de aangebrachte raamfolie.

5. Snelle terugverdientijd 

Bijna al onze klanten hebben de investering in isolatiefolie binnen 4-6 jaar terugverdiend. Door het plaatsen van isolatiefolie bespaar je zoveel op energiekosten dat het je na een aantal jaar zelfs geld oplevert. De terugverdientijd is compleet afhankelijk van de locatie, aantal vierkante meters en plaatsing van de isolerende raamfolie.

Meer informatie over isolerende raamfolie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om isolerende raamfolie te plaatsen in uw kantoorpand of woonhuis?  Onze raamfolie specialist Rocher Kruissen staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven bij het maken van de juiste keuze op het gebied van raamfolie. Neem vrijblijvend contact op met Rocher. 

Reflect Glasfilm | Contact met Rocher

Terug naar overzicht
Geplaatst op: 1 mei 2022
© 2024 -
    Website en marketing